Guildford

Home / portfolio-posts / Guildford

About Project

Built on the edge of a cliff, the house was designed and constructed with a single-storey elevation from the front, extending to a double storey frame supported by clay poles at the back. This unique feature allows for extra living space, as well as overlooking a picturesque paddock before the Swan River. The design utilizes the landscape with two storeys of wrap-around verandas that provide unobstructed views of trees, horses and the River.
Highlights

  • Generous living areas off the street elevation designed for privacy
  • Large windows and high ceilings make the most of the stunning landscape and allow plenty of warm natural light into the house
Related Projects
Request a callback

Thanks for visiting our website! Drop us a line or simply include your contact number and we'll get back to you as soon as possible.