Maylands

Home / portfolio-posts / Maylands

About Project

The owners wanted a house that reflected their simple, relaxed lifestyle and the natural elements that surround them. A stylish 4×2 design, it also needed to accommodate several spacious living areas to suit their growing family.
Highlights

  • Generous balcony extending the master bedroom designed to take advantage of sloping block that provides magnificent views of the the city and Swan River
  • Neutral colours and simple lines throughout the house offer a timeless elegance
  • Expansive spaces with two separate lounge areas
  • Sunken living and dining, and high 3m ceilings extend the open spaces further
Related Projects
Request a callback

Thanks for visiting our website! Drop us a line or simply include your contact number and we'll get back to you as soon as possible.