North Beach

Home / portfolio-posts / North Beach

About Project

The design utilises the rear north facing site to take full advantage of natural light and warmth to provide the living areas with natural light all year round. This home design has garnered innovation, sustainability and energy efficiency awards.
Highlights

  • Flush-to-wall Plasma
  • Fully retractable remote-controlled Alfresco Table provides multiple options for entertaining
  • Soak well cleverly doubles up as trampoline / putting green when not in use
  • Perforated panels in garage for cross-flow ventilation
  • Ensuite mirror built-in to full width of cavity, with adjustable shelves for extra storage
Related Projects
Request a callback

Thanks for visiting our website! Drop us a line or simply include your contact number and we'll get back to you as soon as possible.