Subiaco

Home / portfolio-posts / Subiaco

About Project

Create a stylish, funky 4×2 design that offered expansive living space for a couple or young family who enjoy entertaining all year round. It needed to be simple to build, easy maintenance, and make the most of what the stylish Subiaco Central area has to offer.
Highlights

  • Designed to provide low-maintenance contemporary living
  • Stunning stainless steel and timber spiral staircase
  • Cosy alfresco courtyard at the rear, with volcanic rock paving underscoring a substantial outdoor entertaining area
  • A spacious second floor balcony extends the open entertaining areas and accommodates a relaxing spa
  • Above the garage sits a large, loft environment that can be adapted to serve almost any purpose
Related Projects
Request a callback

Thanks for visiting our website! Drop us a line or simply include your contact number and we'll get back to you as soon as possible.